Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2015_wk39
Het is weer maandag! En wat voor één, want het is de eerste dag van mijn vakantie. En die vrije dagen heb ik wel nodig ook, want ik moet nog even bijkomen van het Snor Festival. Wat was het weer leuk en wat ben ik weer een hoop bekenden tegengekomen. Voor mij staat er eigenlijk alleen maar leuks op de planning deze week dat niks met werk te maken heeft. Ook wel eens lekker! Maar niet getreurd, ik laat mijn werkende medemens niet in de steek. Want voor iedereen die deze week gewoon keihard aan de bak moet heb ik de gebruikelijke Inspiration Monday samengesteld. Fijne week allemaal!

Bronnen: 1. Trein | 2. Sneakers | 3. Structuur | 4. Potloden | 5. Zeeleeuw

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden. Als ik ergens een fout heb gemaakt, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!