Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2015_wk35Vandaag moet ook het midden van het land eraan geloven: iedereen daar gaat weer aan het werk of naar school. Het gewone leven begint weer. Hier in het zuiden mogen we nog een weekje genieten van de vakantie, maar ik kan vast verklappen dat ik voor alle drie de regio’s morgen iets leuks in petto heb. Ik kan er nog niet teveel over vertellen, maar het heeft iets te maken met mijn nieuwste gastblog voor Team Confetti. Over Team Confetti gesproken; vandaag zie ik de lieve Olga en Ingrid weer, want we gaan de ShowUp tradeshow eens onveilig maken. Kom ik daar nog iemand van jullie tegen? Zo niet, dan wens ik je een hele fijne week met deze Inspiration Monday!

Bronnen: 1. Schaap | 2. Confetti | 3. Grand Canyon | 4. Neon | 5. Deur

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden. Als ik ergens een fout heb gemaakt, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!