Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2015_wk25Herkennen jullie dat, dat gevoel dat je hele week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat ZO volgepland zit dat je hem in je hoofd al tien keer hebt beleefd? En dat terwijl hij nog moet beginnen. Zo’n week wordt het voor mij. Maar gelukkig bestaat mijn week niet alleen uit ‘moetjes’, maar ook uit leuke dingen. Zo staat het schrijven van een gast-blog voor één van de leukste blogs van Nederland op de planning, ga ik een workshop geven in droge naald etsen en ga ik met mijn Bestie de expositie van Anton Corbijn bezoeken. En vergeet ook vaderdag niet deze zondag! Voor wie nog wat last-minute vaderdag inspiratie nodig heeft heb ik deze week een Inspiration Monday voor je met een mannelijk tintje. Fijne week allemaal!

Bronnen: 1. Verf | 2. Bus | 3. Raaf | 4. Cupcakes | 5. Kiezels