Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2015_wk21
I know, I know. Aan het begin van deze maand heb ik jullie een ware feestmaand beloofd hier op de blog. En hoe graag ik die belofte ook nakom (als er een feestje wordt gevierd dan sta ik altijd vooraan), er kwam even een berg met werk tussendoor waar je ‘U’ tegen zegt. Terwijl ik die berg nog steeds vol enthousiasme aan het wegwerken ben blijven die grootse blogplannen hier en daar dus een beetje steken. Maar niet getreurd; deze week heb ik tóch een paar leuke dingen bedacht waar jullie wel even mee vooruit kunnen. Zo kunnen jullie later deze week cadeautjes voor jezelf kopen met een speciale feest-kortingscode voor mijn webshop én zet ik voor jullie de leukste artikelen uit mijn blogarchief op een rijtje; want ook mijn blog viert bijna haar verjaardag. Maar first things first: de wekelijkse dosis inspiratie met deze Inspiration Monday!

Bronnen: 1. Ballonnen | 2. Lepel | 3. Bolletjes ijs | 4. Motel | 5. Bloem