Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk16Poehee, wat heb ik een weekje achter de rug! Een en ander verliep nogal rommelig door een ongelukje in mijn huis dat te wijten is aan de storm van twee weken geleden. Het was even behelpen aangezien dat recht boven mijn bureau gebeurde, maar ik kan jullie melden dat ik inmiddels weer ‘up and running’ ben. Deze week kun je allerlei leuks verwachten op deze blog: Morgen komt alweer mijn vierde gastartikel voor Team Confetti online, ik doe een bijzondere oproep en later deze week kan ik jullie ein-de-lijk mijn weekplanner laten zien want die is eind vorige week binnengekomen (en hij is zó leuk al zeg ik het zelf). Maar laten we deze week op de gebruikelijke manier beginnen; met een Inspiration Monday!

Bronnen: 1. Hell Yeah | 2. Schubben | 3. Reuzenrad | 4. Veer | 5. Fiets