Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk15Happy Easter everyone! I hope you guys have had a lovely easter weekend so far and will be enjoying the extra free time today. As for me, I’ll cherish my day off today in preparation of another very busy week. I’ll be working on my next guest-post for Team Confetti and will be prepping for this sunday’s Mercado de Belcrum in Breda (The Netherlands). What will you be up to this week?

Vrolijk pasen allemaal! Hopelijk hebben jullie al een fijn paasweekend achter de rug en gaan jullie vandaag nog even genieten van de gratis extra vrije dag (woonboulevard, anyone..?). Ik zal mijn extra vrije tijd vandaag koesteren, want morgen moet ik weer vol aan de bak. Ik ga aan de slag met het volgende gast-artikel voor Team Confetti en ik zal druk zijn met voorbereidingen voor Mercado de Belcrum in Breda aankomende zondag. Wat ga jij deze week allemaal doen?

Sources: 1. Painting | 2. Eggs | 3. Confetti | 4. Chicks | 5. Ocean