Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk13Happy Monday everyone! It’s time to make a fresh start with this new week. I don’t know about you, but I’m totally ready to get loads of stuff done this week. Now that spring is really kicking in I really try to keep my weekends free so I can (hopefully) enjoy some sunshine. So without further ado, let’s get this week started with the usual dose of Monday Inspiration!

Het is weer maandag! Ik ben er helemaal klaar voor om een frisse start te maken deze week. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben van plan een heleboel van mijn to-do-list af te strepen deze week. Nu het eindelijk echt lente begint te worden probeer ik de weekenden zoveel mogelijk vrij te houden zodat ik ook een beetje van het weer kan genieten. Dus zonder verder tijd te verspillen; laten we beginnen met de gebruikelijkse dosis Maandag Inspiratie!

Sources: 1. Runaways | 2. Macarons | 3. Clouds | 4. Baby turtle | 5. Interior