Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk11
Are you guys all ready for a new week? I sure know I am, because I’ve got a whole lot on my plate. I’ll be working on my weekplanner some more (I hope to get it to the printer asap) and I’ll be showing you another project I’ve been working on later this week. But let’s not get ahead of things; after all it’s Inspiration Monday first.

Zijn jullie allemaal klaar voor een nieuwe week? Ik wel in ieder geval want ik heb een heleboel te doen! Ik ga weer aan de slag met mijn weekplanner (die ik hopelijk zo snel mogelijk naar de drukker kan sturen) en later deze week laat ik jullie een ander project zien waar ik druk mee ben geweest de afgelopen tijd. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen; tenslotte is het eerst nog eventjes ‘Inspiration Monday’.

Sources: 1. Macarons | 2. Dancing socks | 3. Flowers | 4. High Five | 5. Mountain