Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk10
Dear spring, bring it on. Pretty please. Now that it’s march there’s no stopping the spring-butterflies in my stomach. I can’t wait to get rid of my sweaters for a few months. Or to sit outside and eat ice cream. Or just have dinner on my balcony. I’m ready. And so is this week’s Inspiration Monday. Enjoy!

Lieve lente, kom maar op. Alsjeblieft. Nu het eenmaal maart is zijn de lentekriebels bij mij niet meer te stoppen. Ik kan niet wachten tot ik mijn dikke truien weer voor een paar maanden kan opbergen. Of om in de zon te genieten van een ijsje. Of om buiten op mijn balkon te eten. Ik ben er klaar voor. En de Inspiration Monday van deze week ook. Fijne week!

Sources: 1. Fashion | 2. Coyote Buttes | 3. Ice cream | 4. Confetti | 5. Newlyweds