Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk08Happy monday everyone! I hope your weekend has been as good as mine. I spent the weekend in a cottage in an attempt to flee ‘carnaval’; a multiple-day Dutch holiday that only takes place in part of the country (mine to be exact) and which I absolutely despise. So I was ‘forced’ to flee and relax all weekend. Oh, poor me. But after such a relaxing weekend I can’t wait to start another work week, which will be pretty eventful. Tomorrow, my second guest-post for Team Confetti will be published and later this week I will finally share the work I made for the Boekieboekie illustration contest. So stay tuned for some awesomeness. But not before I’ve shared my weekly inspiration with you.

Fijne maandag allemaal! Ik hoop dat jullie weekend net zo goed was als dat van mij. Ik bracht het weekend door in een vakantiehuisje om carnaval te ontvluchten (wie mij blog al een tijdje volgt weet onderhand wel dat ik daar een enorme hekel aan heb). Dus ik moest verplicht vakantie nemen en een extreem relaxed weekend hebben. Oh, arme ik. Maar na al die ontspanning wil de workaholic in mij graag weer aan de slag, dus ik ben helemaal klaar voor de nieuwe week. Komende week wordt een hele leuke want morgen wordt mijn tweede gastblog voor Team Confetti gepubliceerd en later deze week zal ik ook het werk dat ik maakte voor de Boekieboekie illustratiewedstrijd met jullie delen. Dus ‘stay tuned’ voor veel leuk nieuws deze week. Maar eerst deel ik mijn wekelijkse inspiratie met jullie.

Sources: 1. Death Valley | 2. Seashells | 3. Paint | 4. Bird | 5. Watercolour