Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk07
Can you believe valentine’s day is almost here? It’ll be christmas before we know it. Time flies when you’ve got the best life and job in the world I guess. I’ve got quite the exciting week ahead of me again (I feel like I keep saying that every week, but it’s true nevertheless). I’ll be working hard on my second guest-post for the Team Confetti blog that will launch next week and sunday will be a very exciting day, because then the nominees for the Boekieboekie illustration contest will be announced. Will you keep your fingers crossed for me?
But first things first: let’s start this week a little relaxed with some black and white inspiration.

Het is toch niet te geloven dat valentijnsdag voor de deur staat? Voor we het weten is het alweer kerst. De tijd vliegt blijkbaar als je de beste baan en het beste leven ooit hebt. Ik heb een behoorlijk volle week voor me liggen (ik heb het gevoel dat ik dat elke week zeg maar het is toch echt waar). Ik ga hard aan de slag met mijn tweede gastartikel voor Team Confetti dat volgende week wordt gepubliceerd en zondag wordt een hele spannende dag want dan worden de genomineerden voor de Boekieboekie illustratiewedstrijd bekend gemaakt. Duimen jullie voor me?
Maar first things first: laten we eerst de week eens rustig beginnen met wat zwart-wit inspiratie.

Sources: 1. The road ahead | 2. Clouds | 3. Kitten | 4. Paint | 5. Dark structure