Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk06
Now that January is over I think I can officially say that 2015 is in full swing. I think I had the busiest January I’ve ever had and February is looking good too. Speaking of ‘looking good’: I’ve got quite an eventful week ahead of me, including a day at the museum, a birthday party and the revelation of something new right here on this blog. So stay tuned and enjoy your week, but not before I’ve shared some inspiration with you.

Nu januari voorbij is kan ik wel officieel zeggen dat 2015 in volle gang is. Ik heb denk ik de drukste januari ooit gehad en februari ziet er al net zo uit. Over druk gesproken: ik heb een leuke (en drukke) week voor de boeg met onder andere een dagje museum, een verjaardagsfeestje en de onthulling van iets nieuws hier op de blog. Dus ‘stay tuned’ en geniet van je week, maar niet voordat ik wat wekelijkse inspiratie met jullie heb gedeeld.

Sources: 1. Moth | 2. Smoke | 3. Building | 4. Rose | 5. Piano