Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk05
I don’t know about you, but although january has been a pretty awesome month for me so far, I must say I’m kind of done with winter by now. The short, dark days. The cold, the rain. Move over winter and let spring in. To get in the mood for sunnier days, I’ve assembled a little summery Inspiration Monday for you all to enjoy. So let’s spread the inspirational sunshine and make way for spring.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ondanks dat januari best een hele leuke maand is voor mij tot nu toe ben ik echt wel een beetje klaar met de winter. De korte, donkere dagen. De kou, de regen. ‘Move over’ winter en geef ruimte aan de lente. Om een beetje in de stemming te komen voor zonniger dagen heb ik een zomerse Inspiration Monday voor je samengesteld die hopelijk baan ruimt voor de lente.

Sources: 1. Flamingo | 2. Santa Monica Pier | 3. Ice cream sandwiches | 4. Cocktail |
5. Apples