Inspiration Monday

Inspiration Monday_2015_wk03
Although I have the feeling 2015 only just got started, we’ll be halfway January this week already! This will be a week full of exciting things for me. I’ve got a big deadline coming up, and I will be announcing something pretty special this week, so stay tuned for exciting things to come. But first, let’s get the week started with some inspiration!

Hoewel 2015 voor mijn gevoel nog maar amper is begonnen zijn we deze week alweer halverwege januari! Deze week wordt voor mij een hele bijzondere. Ik heb een grote deadline en ik ga iets heel bijzonders aankondigen, dus houd deze blog in de gaten (zoals een echt reclamevrouw dat zou zeggen). Maar laten we eerst de week eens een inspiratie boost geven met de afbeeldingen die ik voor je heb verzameld.

Sources: 1. Flock of birds | 2. Donuts | 3. Snowy village | 4. Fox | 5. Seashells