Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk52
Now that Christmas is over, we can start preparing for one of my favourite holidays of the year: New Year’s Eve! Not only is this a wonderful occasion to welcome the new year with my loved ones, New Year’s Day is also the day that John and I have our anniversary. I can’t believe we’ll be celebrating eight years of togetherness this year. Time flies when you’re having fun. The downside of this particular holiday is that you’re supposed to clean out your Christmas decorations not long after. Which always makes me a little sad. But let’s not get ahead of things, and let’s look forward to another wonderful holiday coming up. But not without your weekly dose of inspiration.

Nu Kerst voorbij is kunnen we ons gaan voorbereiden op één van mijn favoriete feestdagen: Oud & Nieuw! Ik vind dit niet alleen een super leuk feest omdat ik het nieuwe jaar kan verwelkomen met mijn vrienden en familie, maar ook omdat Nieuwjaarsdag de dag is dat John en ik ‘verkering’ kregen. Dit jaar vieren we dat we acht jaar samen zijn. De tijd vliegt! Het enige jammere aan nieuwjaar vind ik alleen dat het de bedoeling is dat je niet lang na het feest je kerstversieringen opruimt. En daar word ik altijd een beetje verdrietig van. Maar laat ik niet op de zaken vooruit lopen en me eerst nog eens even verheugen op oudejaarsavond. Maar niet zonder de wekelijkse dosis inspiratie.

Sources: 1. Stars | 2. Glitter | 3. Campfire | 4. Christmas decorations | 5. Leaves