Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk51
Just three more sleeps you guys! And then Christmas will finally be here. I can’t wait, but I have said that a lot over the past few weeks. I’ll be taking it easy this week. I’ll indulge myself in a German Christmas-fair (which are absolutely fab!) and I’ll take some time to relax and get ready for the holidays that can get pretty hectic around here. But first things first: here’s a very ‘Christmassy’ Inspiration Monday to start your week off with.

Nog maar drie nachtjes slapen, jongens! En dan kan het feest beginnen. Ik heb geloof ik al honderdmiljoenmiljard keer gezegd dat ik niet kan wachten, maar ik zeg het gewoon nog een keer: ik kan niet wachten tot het zo ver is. Ik doe het deze week lekker rustig aan. Ik ga onder andere een echte Duitse kerstmarkt bezoeken (die zijn altijd zo leuk!) en verder ga ik een beetje genieten van de stilte voor de storm, want wie mijn interview in Maak Magazine heeft gelezen weet dat kerst best wel hectisch is hierzo. Maar eerst voorzie ik jullie van een uiterst ‘Kerstige’ Inspiration Monday om de week mee te beginnen.

Sources: 1. House | 2. Candy canes | 3. Woman | 4. Tabletop | 5. Macarons