Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk48
This time of the year is about the busiest as it can get for me. The holidays are coming up, so people are christmas shopping in my Etsy shop. And lots of clients want to get projects done before the year is over. So that’s why my to-do lists keep getting longer and longer while the days become shorter. But I don’t mind, because I’ve got the holidays to look forward to and I just love the busyness. It gives me the feeling that I’ve got a lot that’s worth working for. Speaking of work: I’m starting off another week of hard work. But the week hasn’t started yet without this roundup of inspiration.

Deze tijd is voor mij de drukste tijd van het jaar. De feestdagen komen eraan, dus er wordt driftig gewinkeld in mijn Etsy shop. En veel opdrachtgevers willen hun projecten afgerond hebben voor het einde van het jaar. Dus terwijl de dagen steeds korter worden, wordt mijn to-do-list alleen maar langer. Maar dat vind ik niet erg, want ik heb onder andere de feestdagen om naar uit te kijken. En eigenlijk houd ik ook wel van die drukte, die geeft me het gevoel dat ik een hoop heb om voor te werken. Over werk gesproken: ik begin weer aan een propvolle week. Maar die is niet officieel begonnen zonder je wekelijkse dosis inspiratie.

Sources: 1. Horse | 2. Ballerina shoes | 3. Balloons | 4. Geometry | 5. Feathers