Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk47
Now that november’s halfway over already, I can feel a bit of winter coming. So this might be your last chance to make s’mores by the campfire before the real cold will hit us. Let’s enjoy these last weeks of fall as much as we can, shall we? In the mean time, I’ve got another exciting week ahead of me: a lot of things are going to happen over the coming month, things I will share with you whenever I can, of course. But let’s start this week with the usual inspirational images that depict just these fall moments I just described to you. Enjoy!

Nu november al half voorbij is voel ik dat de winter eraan zit te komen. Dus dit zou weleens je laatste kans kunnen zijn om marshmallows te roosteren bij een kampvuur voordat de echte kou eraan komt. Laten we dus vooral van deze laatste herfstweken genieten! Intussen heb ik weer een hele drukke week voor me liggen: er staat de komende weken een heleboel te gebeuren, dingen waarvan ik jullie waar en wanneer het kan uiteraard deelgenoot zal maken. Maar first things first: laat ik de week eerst eens officieel openen met inspiratiemateriaal van die laatste herfstmomenten die ik beschreef.

Sources: 1. S’mores | 2. Acorns | 3. Yellowstone NP | 4. Window | 5. Stag