Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk45
So it’s november and there’s no denying it: fall and winter are upon us. But I don’t mind, because these seasons bring a whole different kind of coziness than summer. Like warming up with a cup of cocoa (whipped cream, anyone?), long walks in the forest and spending endless nights on the sofa talking, watching movies and eating homemade pie. I’m actually looking forward to it. Another thing I’m looking forward to is this week. I’ve got a lot of awesome projects on hand and I will be spending this weekend with far-away friends. What more can I ask for? Enjoy your week!

Het is dus november en we kunnen er niet meer omheen: de herfst en winter staan voor de deur. Maar mij maakt het niets uit, want ook deze seizoenen hebben hun charmes. Ik kijk uit naar opwarmen met een kop warme chocolademelk (slagroom, iemand?), lange boswandelingen en eindeloze avonden op de bank: praten, films kijken en zelfgemaakte taart eten. Eigenlijk heb ik er best wel zin in. Waar ik ook zin in heb, is deze week. Ik heb een hoop leuke projecten omhanden en komend weekend breng ik door met lange-afstand-vrienden. Wat kan ik me nog meer wensen? Fijne week allemaal!

Sources: 1. Feathers | 2. Rose | 3. Ocean | 4. Neon | 5. Woman