Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk43
Can you believe October is halfway over already?! I surely can’t. It’ll be christmas before we know it. Time really flies when you’re having fun. Anyway, I’m looking forward to a very exciting week, because this week it’s Dutch Design Week here in The Netherlands. I’m preparing for an inspiration overdose and good times with friends and fellow-designers. I hope your week will be just as good as mine, but with an Inspiration Monday like this the odds are good if you ask me. Enjoy!

Het is toch niet te geloven dat oktober alweer half voorbij is?! Voor we het weten zitten we tot over onze oren in kerstmis. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt, dat blijkt wel weer! Anyway, ik heb vooruitzicht op een super leuke week want deze week is de Dutch Design Week. Ik bereid me voor op een overdosis aan inspiratie en goede tijden met vrienden en mede-ontwerpers. Ik hoop dat jullie week net zo tof wordt als die van mij, maar met een Inspiration Monday als deze lijkt die kans wel aanwezig. Geniet ervan!

Sources: 1. Sky | 2. Neon | 3. Oldtimer | 4. Lips and nails | 5. Bird