Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk40
You guys! I had such an amazing time this weekend at Seinfestijn. It was a great market with great people. I took a tiny bit of time to relax on sunday, but it’s all work and no play for the rest of the week for me. For the week that is, because this weekend is a girl’s weekend out and oh boy, they are always so full of fun. I hope you guys have a great week ahead of you as well!

Jongens! Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin gehad op Seinfestijn dit weekend. Het was een super leuke markt met super leuke mensen. Ik heb zondag een klein beetje tijd voor ontspanning genomen maar de rest van deze week moet ik weer super hard aan de bak. De rest van de week ja. Het weekend wordt een ander verhaal, want ik bereid me voor op een heus meidenweekend. En oh oh, wat zijn die altijd leuk. Ik hoop dat jullie ook een leuke week voor je hebben liggen!

Sources: 1. Panther | 2. Bubbles | 3. Full moon | 3. Lighthouse | 5. Yarn