Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk38
Happy monday you guys! After having one hell of a week last week and a very busy weekend, I’m happy that the week ahead is a little more peaceful. At least, it looks like it will be now, you never know what is has in store, ha! Anyway, I hope your week will be just as peaceful as mine. And if it’s not, I hope it will be filled with only good things. Have a good one!

Hallo maandag! Nadat ik een mega drukke week en een bomvol weekend achter de rug heb ben ik blij dat de week die eraan zit te komen er wat rustiger uitziet. Althans, dat lijkt nu zo. Je weet natuurlijk nooit wat er gaandeweg nog op je pad komt. Hoe dan ook, ik hoop dat jullie week even rustig zal zijn als die van mij. En zo niet dan hoop ik dat hij helemaal vol zit met alleen maar leuke dingen. Geniet ervan!

Sources: 1. Balloons | 2. Cookies | 3. Painting | 4. Candles | 5. Cactus