Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk37Although I’m not quite ready to be submerged in the fall yet (I’m not really looking forward to the cold and rain), I must admit that this time of year always makes me feel very warm inside. I think about long walks in the forest and drinking hot cocoa. Not to mention the fact that holiday season is right around the corner. So let’s celebrate a little pre-autumn party with this Inspiration Monday today. Have a good one!

Hoewel ik bepaald nog niet klaar ben om ondergedompeld te worden in de herfst (houd die kou en regen nog maar even lekker op een afstandje), moet ik toegeven dat deze tijd van het jaar me altijd een heel warm gevoel geeft. Ik droom weer van boswandelingen en warme chocolademelk. En waar ik me ook heel erg op kan verheugen is het feestdagen-seizoen dat weer voor de deur staat. Genoeg reden om vandaag eens een pre-herfst-feestje te vieren met deze Inspiration Monday. Fijne week!

Sources: 1. Paper | 2. Coffeepot | 3. Carrots | 4. Campground | 5. Kitten