Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk36
Happy September everyone! I can’t believe summer is supposed to be over now. I wasn’t quite done with eating ice cream (I get the feeling I talk about food a lot), long summer nights outside and just enjoying the sunshine yet.

To hold on to that feeling of summer just a little longer, here’s a summery Inspiration Monday for y’all to enjoy.

Fijne september allemaal! Ik kan niet geloven dat de zomer zo ongeveer weer voorbij zou moeten zijn. Ik ben nog niet helemaal klaar met ijsjes eten (volgens mij heb ik het wel erg vaak over eten), genieten van lange zomeravonden in de buitenlucht en simpelweg genieten van de zonneschijn (hoewel die hier de laatste weken ook wel ver te zoeken is).

Om dat gevoel nog even vast te houden heb ik deze week een zomerse Inspiration Monday voor jullie.

Sources: 1. Landscape | 2. Flamingo’s | 3. Lightbulbs | 4. Jellyfish | 5. Forest