Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk33Home sweet home! Okay, I’m not gonna lie; Home bittersweet home. Because as much as I love coming home from a vacation, the fact that it’s really over hasn’t properly settled in yet. But I’m planning on taking my time to unpack and unravel, and I have LOTS of after-vacation-posts in store, so I guess I can spend some more time in the afterglow. For now, let’s start this week with some proper inspiration!

Home sweet home! Okay, ik ga niet liegen. Deze thuiskomst is wel een beetje bitterzoet. Want hoe graag ik ook thuiskom na een vakantie, het feit dat het nu echt voorbij is dringt nog niet helemaal tot me door. Dus ik ben van plan extra lang te doen over het uitpakken en ontrafelen van onze reis. Daarbij heb ik een HOOP vakantie-posts in gedachten, waardoor ik extra lang kan nagenieten. Voor nu beginnen we de week met de nodige inspiratie!

Sources: 1. Diner | 2. Umbrella | 3. Mountains | 4. Beetles | 5. Red velvet brownies