Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk32
I know I’ve said it one hundred times before. But this time I really mean it. Time flies when you’re having fun. And I’m saying that because I can know; I can’t believe we are starting our last week in the USA today. It’s been one hell of a ride. I’ve seen mountaintops, I’ve driven through valleys in our rental car that has become one of my best friends by now. I’ve laughed. I’ve cried. And I’ve only got six more days to enjoy this (emotional) rollercoaster. So that’s what I’m about to do. But not before I’ve supplied your with your weekly dose of inspiration. See you on the other side, ‘cause next week’s Inspiration Monday will be posted from the other side (a.k.a. ‘my side’) of the world.

Ik weet dat ik dit al honderd keer heb gezegd. Maar deze keer meen ik het écht. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. En ik zeg dit want ik kan het weten; Ik kan namelijk niet geloven dat we vandaag alweer aan onze laatste week Amerika beginnen. Het is me een reis geweest. Ik heb bergtoppen gezien. Ik heb door valleien gereden met onze huurauto die inmiddels één van mijn beste vrienden is geworden. Ik heb gelachen. Ik heb gehuild. En ik heb nog maar zes dagen om te genieten van deze (emotionele) achtbaan. Dus dat ga ik zometeen doen. Maar niet voordat ik jullie heb voorzien van jullie wekelijkse dosis inspiratie. ‘See you on the other side’, want de Inspiration Monday van volgende week komt online vanaf de andere kant (ofwel; ‘mijn’ kant) van de wereld.

Sources: 1. Bird | 2. Hydrangea | 3. Veil | 4. Interior | 5. Rust