Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk27
Happy new week! As this is my last week in The Netherlands before our awesome roadtrip, I have SO many preparations to get to. But this week will be an exciting one as well because I will be launching something pretty awesome this wednesday. Let’s call it a little world domination of my own. Until then, enjoy this week’s Inspiration Monday!

Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Aangezien dit mijn laatste week in Nederland is voor onze decadente roadtrip, heb ik een week VOL met voorbereidingen voor de boeg. Maar deze week wordt ook een bijzondere, want deze woensdag staat er iets heel leuks op het programma van deze blog. Daar ga ik nu nog niet al teveel over zeggen, maar ik kan het een stukje ‘world domination’ noemen. Tot dan wens ik je veel plezier met de Inspiration Monday van deze week!

Sources: 1. Corvette | 2. Dandelion seeds | 3. Sunglasses | 4. Leaves | 5. Motel