Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk25Happy Monday everyone! I’ve got another full workweek ahead of me, but there’s light at the end of the entrepreneur’s tunnel, because I’m looking forward to spending my weekend at the (hopefully sunny) Best Kept Secret Festival. I’m really looking forward to enjoying good food, music and good times with friends.
But first things first. Here’s your usual week-starter, ‘cause it’s Inspiration Monday!

Hoera, het is weer maandag! Ik heb weer een bomvolle werkweek voor me liggen, maar er is licht aan het einde van de ondernemerstunnel want ik kijk nu al uit naar het weekend, dat ik zal doorbrengen op het (hopelijk zonnige) Best Kept Secret Festival. Ik kijk erg uit naar het genieten van lekker eten, goede muziek en een fijne tijd met goede vrienden.
Maar ‘first things first’. Hier is je gebruikelijke week-starter want het is Inspiration Monday!

Sources: 1. Flowers | 2. Ocean | 3. Horses | 4. Wood | 5. Vintage car