Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk28
I survived my 11 hour plane ride (don’t ask me how I managed to do that because I HATE flying) and although my month will look much different than usual, the idea is to have everything ‘business as usual’ on this blog. If you’d like all-time updates on our travels, please be sure to follow me on instagram. Speaking of business as usual: let’s start this week in the usual way, with an Inspiration Monday!

Ik heb de 11 uur durende vlucht overleefd. Vraag me niet hoe want ik heb echt een enorme hekel aan vliegen. En hoewel mijn maand er heel anders uit zal zien dan normaal is het wel mijn bedoeling de boel hier zo normaal mogelijk te laten verlopen. Als je continu op de hoogte wilt blijven van mij reis-avonturen, volg me dan op instagram. Over ‘normaal’ gesproken; om deze week normaal te beginnen is hier deze uiterst normale Inspiration Monday.

Sources: 1. Brushes | 2. Happy Street | 3. Cat | 4. Forest | 5. Leaf