Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk24
It seems Father Time is in a hurry because the weeks are really flying by. Before I know it, I’ll be on a plane to Seattle with my boo to make the trip of a lifetime. But first things first; I have to finish up on a lot of things before I’m ready to go and I’ve got a lot of ahead-blogging to do in order to keep everything going here while I’m away. So, here’s to another busy week for me. What have you got ahead of you this week?

Het lijkt erop dat Vadertje Tijd haast heeft want de weken vliegen werkelijk voorbij. Voor ik het weet zit ik in een vliegtuig naar Seattle met mijn lief op weg naar onze ‘trip of a lifetime’. Maar eerst nog even een heleboel afronden en vooruit-bloggen voor het zo ver is; de boel moet hier nog wel een beetje blijven draaien terwijl ik weg ben. Ik heb dus een drukke week voor de boeg. Hoe ziet die van jullie eruit?

Sources: 1. Landscape | 2. Ducklings | 3. Collection | 4. Woman | 5. Forest