Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk21
Happy monday y’all! I have the feeling I said that just yesterday; the days seem to fly by.
I’m still enjoying the afterglow of a relaxing weekend with my love (although, I had to get some work done) that was full of travel planning and preparations (we’ve got a huge road trip coming up). But I’ll just have to stick with the here and now for a little while longer, so here’s the new Inspiration Monday to get your week started!

Sources: 1, 2, 3, 4, 5.

Fijne maandag allemaal! Ik heb het gevoel dat ik dat gisteren nog tegen jullie zei; de tijd vliegt echt voorbij! Ik geniet nog na van een heerlijk relaxed weekend met mijn lief; vol met reisplannen en -voorbereidingen (we hebben nogal een roadtrip op stapel staan) en een klein beetje werk hier en daar. Maar voorlopig zit ik nog even vast aan het hier en nu, dus hier is de nieuwe Inspiration Monday om je week mee te beginnen!