Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk43
Het weekend (en voor sommigen de herfstvakantie) is weer voorbij en dus gaan we er weer tegenaan vandaag. Tenzij je deze week herfstvakantie hebt, natuurlijk. Voor mij geen vakantie, want ik heb weer allerlei leuks op het programma staan! Zo ga ik weer hard aan de slag voor onze bruiloft, lever ik een bijna afgerond project op en deel ik later deze week een wel erg speciaal ontwerp dat ik een tijdje geleden maakte. Benieuwd? Kom dan vooral later deze week nog eens hier terug. Voor nu wens ik jullie een heel fijne week, maar dat moet vast lukken met bovenstaande inspiratie.

Bronnen: 1. Kamer | 2. Potloden (van Violet Tinder Studios) | 3. Deur | 4. Boterham | 5. Uitzicht

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!