Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk42
Over dik twee weken is het Halloween en ik heb daar zo veel zin in. Overal om me heen zie ik langzaam alles in herfstkleuren veranderen. Natuurlijk de natuur, maar ook etalages van winkels en mijn instagram feed. Zo leuk om te zien hoe de wereld zich collectief klaar lijkt te maken voor een nieuw jaargetijde. Deze Halloween is voor mij extra speciaal omdat ik een feestje kan vieren met de producten met illustraties die ik voor HEMA maakte. Maar voor het zover is moet er eerst nog een paar weken gewerkt worden en daar heb ik zoals gewoonlijk ook gewoon veel zin in. Deze week vind je hier op de blog een familieportretjes-update en een nieuwe gastblog voor Team Confetti. Oja en natuurlijk heb ik ook vandaag weer je wekelijkse dosis inspiratie.

Een heel fijne week allemaal!

Bronnen: 1. Pompoenen (van Handmade Charlotte) | 2. Dennenboom | 3. Ballonnen (door Matt Crump) | 4. Planten (door Ana Beltra) | 5. Kevers

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!