Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk41
Goedemorgen allemaal en welkom bij weer een nieuwe editie van Inspiration Monday. Ik heb bijzonder veel zin om aan deze week te beginnen, want ik mag later deze week ein-de-lijk een project met jullie delen waarover ik al sinds december vorig jaar (!!) mijn mond heb moeten houden. Daar heb ik dus super veel zin in. Verder ga ik deze week aan de slag met de uitnodiging voor onze bruiloft (het moet er toch echt eens van komen) en ga ik een fotoshoot doen voor een leuke blog-samenwerking voor Team Confetti. Kortom: genoeg te doen.

Wat ben jij allemaal van plan deze week?

Bronnen: 1. Deur | 2. Knoflook | 3. Rook | 4. New York | 5. Stoelen

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!