Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk40
En zomaar ineens is het oktober. Aan het einde van de maand kunnen we het feestdagen-seizoen echt aftrappen met Halloween en ik kan niet wachten. Op instagram deel ik al regelmatig wat kerst-beelden, maar ik kijk er nu al naar uit de hele boel daar onder te dompelen in glitters, ballen en gezelligheid. Who’s with me? Maar niet te snel, we moeten eerst oktober en november nog even door. Wat ga jij allemaal doen deze week?

Bronnen: 1. Neon sign (door Cait Milburn) | 2. Vuurwerk | 3. Blaadjes | 4. Balkons (door Luigi Bonaventura) | 5. Herfst (door Offbeat & Inspired)

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!