Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk39
Het is weer maandag en dat betekent dat ik weer een verse dosis inspiratie voor jullie heb. Ik kan hem eerlijk gezegd zelf goed gebruiken, want ik heb vrijwel het hele weekend gewerkt. Daarom ga ik vandaag (voor zover dat wil lukken) de week rustig beginnen. Maar niet zonder jullie een opsomming te geven van wat er deze week hier op de blog op het programma staat. Er is namelijk genoeg om naar uit te kijken. Zo vertel ik jullie over de zoektocht naar mijn trouwjurk (spoiler: ik heb hem gevonden!) en vrijdag lanceer ik mijn laatste nieuwe product. Zin in? dacht het wel! Voor nu: werk ze!

Bronnen: 1. Letters (door Julie Wijckmans) | 2. Vissen (door James Hughes) | 3. Flatgebouw | 4. Portret (door Kelly Smith) | 5. Glas

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!