Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk38
Het is langzaam herfst aan het worden en dat is mijn absolute favoriet als het om seizoenen gaat. De veranderende kleuren, het gezellig maken binnenshuis en de Pumpkin Spice Lattes. Ik ben helemaal voor en het kan me niet lang genoeg duren. We zullen nog even moeten wachten tot het seizoen in full swing is, maar ik vind de aanloop er naartoe ook altijd echt wel wat hebben. Voor nu laat ik jullie achter met een mild-herfstige Inspiration Monday en ga ik snel weer aan het werk. Er is genoeg te doen!

Wat ga jij doen deze week? En wat is jouw favoriete seizoen?

Bronnen: 1. Cactussen (door Natasja Kremers via Hooray Mag) | 2. Uithangbord (van The Cherry Blossom Girl) | 3. Auto (door andiefitzgerald) | 4. Trein | 5. Marmer

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!