Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk37
Thank God it’s monday, jongens! Ik vind het zo fijn dat alles weer ‘normaal’ is, zo na de zomer. Alle blogs die ik volg publiceren weer artikelen volgens hun normale schema (niet dat ik tijd heb om ze te lezen, maar toch), je krijgt binnen afzienbare tijd antwoord op je e-mails en iedereen zit voorlopig vol frisse moed te werken. Heerlijk! Ook ik kom zo langzaamaan in mijn ‘normale’ schema. Voor vandaag maakte ik dus eindelijk ook weer een Inspiration Monday en toen ik daar mee bezig was merkte ik pas hoeveel ik dat gemist had. Kortom: it’s good to be back. Wat ik deze week voor je op het programma heb staan? Mijn meest recente gastblog voor Girls of Honour (die gaat over onze zoektocht naar de trouwlocatie) en de onthulling van mijn nieuwe patches. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden (als je me op instagram volgt, dan heb je ze al voorbij zien komen).

Wat ga jij allemaal doen deze week? Laat het me weten in de comments!

Bronnen: 1. Muur (door Craig and Karl) | 2. IJs | 3. Ballon (van Oh Happy Day) | 4. IJshoorntjes (door Just a Taste) | 5. Rolschaats (van Violet Tinder Studios)

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!