Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk23
Nou jongens, dat was me het weekje wel. Misschien heb je het meegekregen op instagram, maar voor wie me daar niet volgt: ik vierde mijn verjaardag in Disneyland Parijs! Al jaren had ik plannen om mijn 30ste verjaardag écht uitbundig te vieren en dat is dus gebeurd. Ik vier mijn verjaardag niet vaak, maar als ik het doe, dan doe ik het dus goed. En het was zo leuk! Hoewel de meesten van jullie vandaag waarschijnlijk vrij zijn vanwege Tweede Pinksterdag, ga ik er vandaag gewoon weer tegenaan. En voor al mijn mede-werkenden start ik de week uiteraard weer met een Inspiration Monday. Enjoy!

Bronnen: 1. Steen textuur | 2. Ballonquote (van Oh Happy Day) | 3. Vlaggen | 4. Borduurwerk (door NaNeeHandEmbroidery) | 5. Tentakels

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!