Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk22
Vandaag is niet zomaar een maandag. Vandaag is de start van een heel bijzondere week voor mij, want overmorgen word ik 30 jaar! En hoewel leeftijd maar een getalletje is, vind ik dit toch een behoorlijke mijlpaal. Ik laat mijn 30ste verjaardag daarom ook niet zomaar voorbij gaan, maar ik trek er een hele week voor uit om hem te vieren. Wil je op de hoogte blijven van mijn persoonlijke feestweek? Volg me dan op instagram (@verabertens). Komende woensdag is het weer tijd voor een nieuwe gastblog voor Team Confetti en dat wordt een heel speciale. Stay tuned dus. Voor nu: geniet van je maandag met deze extra feestelijke Inspiration Monday!

Bronnen: 1. Lama taart (via 100 Layer Cake) | 2. Parasol (van Studio DIY) | 3. Ballonnen (van Studio DIY)| 4. Confetti (van Studio DIY) | 5. Veren (van Cachemire et Soie)

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!