Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk15

Ik heb een drukke week voor de boeg, want dit weekend is de Mercado de Belcrum. Ik ben dus de hele week druk in de weer om alles op tijd op orde te krijgen voor deze markt. Voor de schaarse koffiepauzes die ik zal nemen heb ik een zomerse Inspiration Monday gemaakt om even bij weg te dromen; dromen over vakantie, rust en minder drukke tijden. Nog een paar maanden en dan maak ik de reis van mijn leven (tipje van de sluier hier), waar ik de komende weken wat meer over zal vertellen. Fijne week!

I’ve got a very busy week ahead of me, because this weekend it’s time for ‘Mercado de Belcrum‘. So I’ll be busy all week getting ready for that. For the occasional coffee-break I’ll have this week, I’ve created an Inspiration Monday that will get me daydreaming. About vacation, relaxing and less busy times. In a few months I will make the journey of a lifetime (sneak peek here), which I will tell you more about in these coming weeks. Have a good one!

Sources: 1, 2, 3, 4, 5.