Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk21
Er staat weer een nieuwe week voor de deur en dat betekent dat ik weer de mooiste afbeeldingen voor jullie bij elkaar heb gezocht. Ik heb een lekker rustig weekend achter de rug, dus ik ben helemaal klaar om er weer tegenaan te gaan. Ik ga officieel mijn laatste volle week als 29-jarige in, dus ik ga proberen er extra leuke dagen van te maken! Wat ga jij allemaal doen? Laat het me weten in de comments!

Bronnen:1. Kleurverloop (door Peter Zeglis) | 2. Taart (door Quite Good Food) | 3. Borduurwerk (van Vogue UK)| 4. Garens | 5. Leidingen

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!