Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk20
Een heel goede maandag allemaal! Het is weer tijd voor een Inspiration Monday. Toegegeven: ik heb het samenstellen van deze collages wel gemist hoor, de afgelopen weken. Het is voor mij altijd een goede manier om in mijn workflow te komen. Daarom heb ik ook deze week weer mijn best gedaan om er iets bijzonders van te maken. Wat je ook gaat doen deze week: met deze Inspiration Monday kan het niet anders dan dat hij goed van start gaat.

Bronnen: 1. Deuren (door Oh Marie!) | 2. Gootsteen | 3. Interieur (van Baba Souk)| 4. Textuur (door Alvaro Gomez) | 5. Cactus

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!