Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk19
Het is even wat stil geweest hier op de blog en het is niet de eerste keer dat de reden daarvan is dat ik het simpelweg heel druk had met andere dingen. Zo heb ik de afgelopen weken heel veel gewerkt in het TextielMuseum (ik werk daar onder andere als rondleider en workshopdocent) en wanneer ik een beetje sane wil blijven is het niet het beste idee alle avonden achter elkaar nog even blogartikelen te gaan schrijven. Ik ben als de dood voor een burn-out (John heeft er een aantal jaren geleden één gehad en ik was niet van plan hem achterna te gaan), dus zoals mijn papa altijd zegt: ‘wat het zwaarst was moest even het zwaarst wegen.’
Inmiddels zie het spreekwoordelijke bos weer door de bomen heen en dus komt er ruimte voor nieuwe projecten en (eindelijk) weer een Inspiration Monday. Wat ga jij allemaal doen deze week?

Bronnen: 1. Textiel textuur (door Sheila Hicks) | 2. Bioscoop | 3. Roest | 4. Kwallen | 5. Strand (door Myranda Kali)

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!