Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk16
Het is vandaag een extra feestelijke maandag want het is Tweede Paasdag! De kans dat je nog lekker ligt te luieren in bed is groot en vandaag mag dat. Zo fijn! Misschien zit je wel bij je ouders aan de brunchtafel, ben je extra vroeg opgestaan om paaseieren te zoeken of misschien moet je wel gewoon aan het werk vandaag. Wat voor Tweede Paasdag je ook hebt, ik weet zeker dat hij goed begint met deze enigszins paas-achtige Inspiration Monday. Geniet van je dag en je week!

Bronnen: 1. Veren (door sgluskoter) | 2. Ballonnen (door Zana Products) | 3. Textuur | 4. Schildpad | 5. Eieren (door Idle Hands Awake)

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!