Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk15
En zo staan we alweer aan de start van een nieuwe week. Ik heb door het (relatief) goede weer van de afgelopen weken weer een heleboel nieuwe energie gekregen om met allerlei leuke nieuwe projecten te beginnen. Ook heb ik allerlei nieuws met jullie te delen deze week; een paar van mijn producten stonden in een tijdschrift en ik mat mezelf (deels) een nieuwe zakelijke stijl aan. Voor het zover is ga ik nog even met wat andere dingen aan de slag, maar eerst is het tijd voor weer een nieuwe Inspiration Monday!

Bronnen: 1. Ballon (door Oh Happy Day) | 2. Melk | 3. Macarons (door Sugar & Cloth) | 4. Ballonnen | 5. Interieur (door nachopolo)

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!