Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk14

Ik kan bijna niet geloven dat het alweer de laatste dag van maart is. Voor mijn gevoel was het gisteren nog kerstmis! Maar hey; terugkijken, daar doen we niet aan, dus laat ik me concentreren op wat er voor ons ligt; een hele week vol nieuwe avonturen (voor mij in ieder geval, met een zeer speciaal iets aankomende donderdag, dus stay tuned!). Ik duik vol goede moed de week in met de inspiratie die ik verzameld heb. Have a good one!

Can you believe this is the last day of march? It feels like christmas was only yesterday! But hey; we’re only looking forward here, so let’s focus on what’s to come: which is a new week of adventures for me (with a very special little something this thursday, so stay tuned!). Let’s dive in headfirst with the inspirations I’ve collected for you this week.

Sources: 1, 2, 3, 4, 5.