Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2017_wk04Misschien zag je het al aan deze Inspiration Monday, maar het is dus Blue Monday vandaag; de meest depressieve dag van het jaar. Volgens sommige bronnen was dat vorige week al, maar wat doet het er toe; het is maandag en januari. ‘Nuff said. Ondanks dat ik nooit zoveel waarde hecht aan dit soort bijgeloof ben ik wel vatbaar voor de spreekwoordelijke winterdip. De maand januari duurt voor mijn gevoel altijd heel lang en soms lijkt dan ook de lente (en de zon, en de fluitende vogeltjes en het met-zonder-jas naar buiten) wel heel ver weg. Een lichtpuntje; over een week is januari bijna voorbij. Tot die tijd laat ik me niet op de kop zitten door deze ‘verdoemde dag’, maar ga ik er met deze frisse inspiratie gewoon weer tegenaan. Wat ga jij allemaal doen deze week? Laat het me weten in de comments.

Bronnen: 1. Kiezels | 2. Bliksem neon | 3. Gevel (door Camille Walala) | 4. Noorderlicht | 5. Plastic tasjes

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!