Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk13

Hoewel maart tot op heden een prachtmaand is hier (zeker wat het weer betreft) kan ik niet wachten tot het april is. Waarom? Omdat april een super maand wordt voor mij en mijn blog. Ik kan nog niet in detail treden, maar ik beloof je dat er veel leuks op stapel staat voor volgende maand. Tot die tijd houd ik jullie zoet met de op-één-na-laatste ‘Inspiration Monday’ van maart!

Although march has been treating us very well this year (we have been having some wonderful spring weather this month), I can’t wait until it’s april. Why? Because April is going to ROCK this blog. I can’t give you any details on this yet, but I promise you: great things are about to happen. In themean time, enjoy this next-to-last ‘Inspiration Monday’ of march!

Sources: 1, 2, 3, 4, 5.