Inspiration Monday

inspiration-monday_2016_wk42
Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer even kom voorzien van jullie gebruikelijke dosis inspiratie voor deze nieuwe week. Mijn week is er echt eentje op me op te verheugen, want vandaag ga ik naar het 90ste verjaardagsfeestje van HEMA met collega-bloggers Olga en Ingrid en later deze week ben op een surprise-tripje met John. Ik heb een vermoeden waar we naartoe gaan, maar ik weet het nog niet zeker. Heel veel zal er dus niet van werken komen deze week, maar niet getreurd; ik heb genoeg leuks voor jullie klaarstaan om deze week mee door te komen. Enjoy!

Bronnen: 1. Boomstammen | 2. Hertje | 3. Blaadjes | 4. Maïs | 5. Sokken

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!